woensdag 22 augustus 2007

Bibberen vanwege de Bike Ride

Ik ben al begonnen met bibberen en dat is niet omdat het in Moskou koud is. Integendeel, de bloedhitte kan ons nog weleens te veel worden tijdens de angstaanjagende Red Square Charity Bike Ride, die vrijdagochtend om 09.00 van start gaat.

Voor de derde keer ben ik van de partij, ondanks de lijdensweg van 2005 (ziek zijn noch lossen is een pretje) en die van 2006 (het asfalt in de buurt van Moskou smaakt niet zo lekker). Het vooruitzicht: vals plat en gemene klimmetjes, kuilen in de weg en bospaadjes, agressieve en vloekende chauffeurs, valpartijen en behang eraf.

In totaal rijden we 170 kilometers, een krankzinnig en levensgevaarlijk aantal voor de geheel ongetrainde amateurfietser natuurlijk. En om de pijn te rekken is het af te leggen parcours ook nog eens verdeeld over drie dagen! Aankomst: zondag 11.30 op het Rode Plein.

De komende dagen zal ik jullie via een speciale hotline op de hoogte proberen te houden van onze belevenissen. Mocht je niets meer van mij vernemen, kom me dan even van het asfalt afschrapen.

2 opmerkingen:

chris k zei

Ik zal aan je denken! JE KUNT HET. POSITIEF DENKEN.

chris zei

Hou de zonzij Remco ;)