woensdag 29 augustus 2007

Bike Ride: drie keer is scheepsrecht

Met trots - en met waanzinnige spierpijn - kan ik melden dat ik de Bike Ride niet alleen heb overleefd maar ook heb uitgereden. Een kus met het asfalt bleef dit jaar bovendien achterwege.

De Red Square Charity Bike Ride van Downside Up eindigde dit jaar sowieso zonder noemenswaardige schade. Behalve dan voor de chauffeur van bus 3 die op de heenweg al binnen Moskou verdwaalde en ons pas na vijfenhalf uur afleverde bij ons sovjetsanatorium aan de Oka-rivier. Voor hem hebben we een kuil in het bos gegraven.

Dit jaar telde de Bike Ride ongeveer 130 deelnemers, onder wie acht Nederlanders. Hoewel het traject in principe en masse wordt afgelegd, benoemde Downside Up wederom de beste mannelijke en vrouwelijke deelnemer. Evenals vorig jaar ging de hoofdprijs in de eerst genoemde categorie naar een Nederlander: deze keer mijn goede vriend Hayo Bootsma. Hij komt al voor het derde jaar speciaal vanuit Nederland over voor de Bike Ride, waarvoor hulde.

Nog onbekend is hoeveel geld precies is ingezameld, maar zeker is dat het gaat om een recordbedrag van meer dan 175.000 dollar. Aan iedereen die mij heeft gesponsord: reuzeveel dank! Maak alsjeblieft zo spoedig mogelijk je bijdrage over, als je die hebt toegezegd maar nog niet hebt voldaan. En wie nog niets heeft toegezegd, overmaken kan nog steeds op rekeningnr. 37.29.39.678 tav R. Reiding te Moskou ovv Bike Ride 2007.

Geen opmerkingen: