donderdag 13 april 2006

Zjirinovski is back!

Misschien hebben jullie de quotes van de malloot niet eens gemist vanwege de vele grappige uitspraken van de Wit-Russische president Loekasjenko van de afgelopen weken (zie hier). Maar feit is dat Vladimir Zjirinovski's acties en uitspraken op mijn blog al weer een tijdje afwezig zijn. Dat maken we in één klap goed.

Zoals je vandaag in de GPD-kranten kunt lezen, heeft Zjirinovski een liedje gemaakt dat een succes dreigt te worden. Op internet is het al bijzonder populair.

De titel ("Alle vreemde vogels afschieten") verwijst naar Zjirinovski's uitspraken over vogelgriep. Weet je nog? Hij zei dat alle trekvogels die het wagen vanuit Turkije naar Rusland te vliegen uit de lucht geschoten moesten worden.

Het nog enigszins muzikale deel van het lied wordt ingezongen door een meidengroep met de naam Min Net (Orale seks). (Dat je weet, van welk niveau onze citaat-maat is.)

HIER kun je het eerste deel van het liedje beluisteren, met aan het einde van het fragment de orerende Zjirinovski in de Doema, het Russische parlement.

Welke idiote plannen Zjirinovski heeft voor de presentatie van het liedje, kun je lezen in de GPD-kranten.

Eerdere citaten van Zjirinovski lees je hier:
Corruptie
Mohammed-cartoons
KGB
Buiten zwemmen
Condoleeza Rice

Geen opmerkingen: