donderdag 25 januari 2007

Moord in mijnstad

In de categorie lugubere moorden wil ik u deze niet onthouden. We hadden al de kleine atoombom, het doorgespoelde lijk in het toilet, de huurders in plastic zakken op het balkon. Nu een tweetal buren uit het prachtige (zie foto) Oekraïense mijnenwalhalla Donbass. Om precies te zijn uit het pittoreske stadje Makejevka, dat zoveel te bieden heeft.

Aleksandr Novikov (48) ging gezellig op bezoek bij zijn buren, de knappe Eduard Sjoetov (36) en de lieftallige Oksana Domanskaja (34). Ze dronken wat, dronken nog wat... afijn, u weet hoe dat hier gaat. (Za vas, za nas, za Donbass oftewel op u, op ons en op de Donbass.)

Maar ja, drank kan meer kapot maken dan je lief is. Het trio kreeg ruzie, Sjoetov sloeg met een hamer op Novikov in, Domanskaja nam een mes ter hand.

Tsja, en daar zit je dan met een lijk opgescheept. Begraven? Dumpen? Nee, in stukjes snijden en opeten natuurlijk. Dus trof de politie Novikov letterlijk in de pan gehakt terug op de stoof. Gelukkig hebben we de foto's nog. (Wederom: kijk en huiver, als je durft.)

3 opmerkingen:

Anders zei

Inderdaad fijne foto 's voor op de vroege morgen...
koffie dan maar ?

Bootsma zei

Ik zag de foto's, luguber Hmmmm... Ik vraag me trouwens wel af hoe ze het vlees gekruid hebben.

Kasper zei

We hebben altijd onze Duitse vriend Armin Meiwes nog, de 'Hannibal van Hessen'... Vorig jaar veroordeeld wegens het opeten van een landgenoot. Weet voor elk lichaamsdeel de juiste kruiden en specerijen te gebruiken.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes