dinsdag 31 oktober 2006

"Westerse hypocrisie" (3)

Tot slot nog dit:

Na opgravingen in de Amerikaanse bodem tot een diepte van 100 meter hebben Amerikaanse wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar. De Amerikanen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een koperen netwerk!

Om niet achter te blijven zijn Russische wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven, waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo'n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Russen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezel netwerk in hun bezit hadden. En dat zo'n 1000 jaar voor de Amerikanen...

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: "Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 500 meter, hebben Belgische wetenschappers helemaal niets gevonden." De Belgen concluderen hieruit dat zo'n 5000 jaar geleden de oude Belgen reeds in het bezit waren van een draadloos netwerk.

2 opmerkingen:

Annemiek zei

LOL LOL LOL!
echt leuk gevonden! ;-)

Anoniem zei

I'd like to suggest another link for your library of Russia links:

http://www.russophobe.blogspot.com/