donderdag 18 mei 2006

Oh nee... (vervolg toilet)

Je gelooft het niet... Ik maak mijn stukje over de boiler, loop naar het toilet en... golven water komen me tegemoet. Weer is de wc overstroomd!

We hebben al een peloton loodgieters over de vloer gehad. Onlangs schakelden we een "mannetje" in om definitief een einde te maken aan ons probleem. Want het begint een keer te vervelen om je uitwerpselen door te spoelen en enkele tellen later uit het badputje in kleinere onderdeeltjes terug te zien komen. Erger (voor de benedenburen vooral) was dat het toilet zo af en toe ook overstroomde en de afvoer zo lek was als een mandje.

Dat probleem zou ons "mannetje" dus voor zo'n 2500 roebel (70 euro) verhelpen. Hij sjouwde, boorde, hakte, zaagde, schoof en knutselde. "Voor mekaar." Nou, mooi niet dus, want je moet bij de oplossing van technische problemen nooit te vroeg juichen (zie hier, hier en hier).

Nu ligt er een centimeters dikke zee van water op de vloer in de badkamer. Het water staat zo hoog dat de oude NRC-kranten die ik erop heb gegooid deze keer zelfs drijven. Leve de loodgieter.

2 opmerkingen:

Natasha en Frans zei

Ja, je moet bij overstroming zeker geen NRC gaan gebruiken natuurlijk.
Die maken het alleen maar erger.
Helemaal als er stukjes van Coen in staan! ;-)

Anoniem zei

Hahaha, net op tijd naar huis gegaan zie ik....Coen
Morgen is er weer een dag..Beste lezers, kijk vooral ook hierrrrrr
http://weblogs.nrc.nl/weblog/moskou/2006/05/16/hoezo-poolse-loodgieter/