donderdag 18 mei 2006

Boiler (vervolg...)

Ik had het nog zo voorspeld: NIET TE VROEG JUICHEN! Is onze boiler toch kapot? Nee, hij werkt uitstekend. Alleen... de huisbaas is er niet tevreden mee.

We waren ervan overtuigd dat we toestemming hadden gekregen zelf op zoek te gaan naar een boiler en 'm zelf te laten plaatsen. Maar wat schetste onze verbazing: onze huisbaas, Irina, was woedend toen ze hoorde dat we haar hadden gepasseerd door binnen twee dagen een apparaat op te hangen.

Er kwam helemaal oorlog in de tent, toen Irina achter de locatie kwam. De hele familie sprak er schande van, zo hoorden we aan het geschreeuw door de telefoon. Want de boiler hangt in een hokje achter het toilet, daar waar de buizen lopen. Hartstikke link, vindt de huisbaas, want als de boiler daar valt, dan hebben de twaalf etages onder ons te maken met wateroverlast.

Waarom dat ding zou vallen, is niet duidelijk. Maar dit is Rusland en dus kun je beter niet te vroeg juichen als je denkt dat een boiler goed is vastgemaakt...

(Wordt vervolgd: vanavond komt de familie Huisbaas bij ons op bezoek om te kijken, te discussiëren, ons te vervloeken en - mogelijk - de boiler te verwijderen.)

2 opmerkingen:

Natasha en Frans zei

Remco, laat je vrouw iets lekkers klaarmaken, je schenkt een goede vodka in, je verteld dat de ruimte achter het toilet toch nergens toe dient, je zet een cd van Lube op, en je bent van alle ellende verlost!
Veel plezier vanavond!!!!!!';-)

Frans.

Ron zei

Lang leve de huisbazen en -bazinnen! :) Ik had destijds al onenigheid met mijn huisbaas (van 84) over het verleggen van een tapijt, hahaha