zondag 30 april 2006

Waterdrinker leert bloggen

De zeer geëerde vriend, collega, stadgenoot en meesterschrijver Pieter Waterdrinker (zie foto) gelooft maar niet dat bloggen zo makkelijk is. Beetje vreemd dat iemand die zo goed kan schrijven, zoveel moeite kan hebben met bloggen: want dat is toch niet veel meer dan af en toe een stukkie tikken. Bij vertrek kwam met veel moeite het hoge woord eruit: oké, ook Waterdrinker kan bloggen leren.

Dom, bedenk ik me nu. Gemiste kans. Had ik eindelijk iemand in huis die echt kan schrijven, heb ik hem niet eens uitgenodigd een kort stukje proza op mijn weblog te tikken. Nou ja, dan rest jullie niets anders dan zijn boeken te kopen. Bijvoorbeeld zijn laatste roman Duitse bruiloft, die binnenkort ook in een Duitse vertaling verschijnt.

En als je als gierige Nederlander gratis wilt blijven lezen, dan moet je het maar bij dit blog houden.

2 opmerkingen:

Vedat zei

Als gierige Nederlander hou ik me bij dit blog en ik ga zelfs in de Duitse boekhandel kijken of het boek daar ligt. Een Duitse bruiloft hoort toch in het Duits geschreven te zijn? Wat is trouwens de Duitse titel?

klimov zei

Между прочим гер Ватердринкер, как настоящий современный писатель, должен был давно иметь свой чертов блог! Так сказать учить голландское, точнее амстердамскаое общество.