donderdag 27 april 2006

Rien is niet meer

Met ongeduld heb ik gewacht op de In Memoriam van Rien van Drunen op de blog van collega Van Zwol. Het nieuws van zijn dood fluisterde ik hem onlangs in tijdens een borrel van de Nederlandse Vereniging in Moskou. Niet dat ik Rien van Drunen op de voet volgde, ik had het ook maar gehoord van iemand anders. (Zo gaat dat bij een Nederlandse Vereniging in den vreemde.)

Nu is de In Memoriam dan geschreven. Lees maar.

Rien van Drunen was de artiest die de Nederlandse Vereniging ons vorig jaar schonk tijdens het Oranjebal. Dit jaar moeten we het, bij afwezigheid van Rien, doen met Patrick Verheij. Wie? PATRICK VERHEIJ. Hij is al zo populair dat zijn website rare teksten vertoont.

Zijn .com-site is ook niet helemaal jofel. Al lees ik via google:
Deze site vertelt een prachtige webvertelling over een artiest in wording. Klik verder en...geniet.
Nee, dat wordt weer een Oranjebal om nooit te vergeten morgenavond...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

haha. Wat een puizooi, die sites. Als dat maar goed aflooopt morgen, C

Vedat zei

Ach, had ik maar eerder van Rien van Drunen gehoord.

Natasha en Frans zei

Nou Remco en Coen, ik hoop dat jullie je mp-3 speler meenemen naar dat bal, want als zijn muziek net zo klinkt als zijn sites, hebben jullie wel een opkikker nodig!
Groetjes Frans.

jaap en lucie in rusland zei

En de receptie van de ambassadeur is midden overdag, het is echt tobben dit jaar voor de werkende mens in Moskou, maar goed wij hebben maandag lekker vrij, leve de internationale, want die .... zal morgen heersen op aard.

Remco zei

Allen, het feest gaat zo beginnen en ik kan niet wachten. Mijn oranje blouse is reeds uit de kast opgediept. Dat wordt feest! Nou ja, met een zwart randje dan, vanwege Rien.

Muumi zei

Hoi Remco. Was het feest nou vrijdag of zaterdag? Of maakt het in Moskou niet uit dat de 30e op zondag valt?
;)

Anoniem zei

Hmmm, deze Frank Sinatra impersonator is al een tijdje terug verhuisd naar een .eu domein. Momenteel staat mijn siteje achter jouw links. En inderdaad...ook dat zijn rare teksten. Hopelijk niet lang meer, maar tijdgebrek speelt me nog steeds parten...:o(