woensdag 4 maart 2009

In coma

Beste lezer,

Mijn blog verkeert al enige tijd in coma. De laatste weken heb ik daarop onverwacht veel reacties ontvangen. Dank voor jullie belangstelling!

Schrijver dezes verkeert in goede gezondheid en in allerbeste stemming, maar heeft zijn handen vol aan andere zaken. Binnenkort hoop ik daarover meer duidelijkheid te geven.

Tot later!

Groeten,
Remco

9 opmerkingen:

motor zei

Wilde je net een mail sturen want ook ik maakte me ongerust. Hoop dat je gauw weer blogt. Je blog bekijken hoorde tot mijn dagelijkse bezigheden zo'n beetje. Heb je nog fotos nodig voor 'raad de plaat' ?

Remco Reiding zei

Hoi Motor,

Geen zorgen. Foto's voor Raad de plaat zijn zeker welkom, maar ik beloof niets.

Groeten,
Remco

jan zei

Is je door het Kremlin het zwijgen opgelegt?
gr Jan

Remco Reiding zei

De macht van het Kremlin reikt ver, maar met de huidige toestand van mijn blog hebben de hoge heren niets mee te maken. Nog even geduld en dan kan ik meer duidelijkheid geven.

Sofie zei

Hoi Remco! Ik hoop dat je gauw weer gaat bloggen, jouw webpagina was zo'n beetje mijn survivalguide toen ik in Moskou ging studeren :-)
Groetjes,
Sofie

Anoniem zei

Hoi Remco,

Mijn naam is Gio Bouwens en woon te Kerkrade. Ik maak regelmatig reportages van Kerkrade en omgeving en zet deze op www.123video.nl U kunt mijn reportages vooral van damesvoetbal vinden indien u in de zoekterm bovenin ìnstructeur1 typt.

Mijn vraag is echter hoe iemand vanuit Nederland naar Rusland gaat om daar als journalist te gaan werken. Wat zijn jouw ambities hierin. Bedankt voor aandacht en inzet vriendelijk groetend Gio Bouwens.

Remco Reiding zei

Beste Gio,

Dankzij een uitwisselingsprogramma van de School voor Journalistiek ben ik voor het eerst in Moskou gekomen. Daarna bleef Rusland mij interesseren, onder meer door mijn onderzoek naar Sovjetsoldaten(www.russisch-ereveld.nl). Verschillende collega's wezen mij op een vacature voor een correspondentschap in Moskou en zo ben ik uiteindelijk hier beland. Gewoon, met het vliegtuig. ;-)

Groeten,
Remco

Anoniem zei

Heel fijn ik wens je daar alle succes toe maar blijf alert en ben voorzichtig. Jammer dat ik met 50 jaar niet meer in aanmerking kan komen voor een journalistieke opleiding tevens is mijn vooropleiding (veel) te laag en toch hoop ik ooit iets te mogen betekenen met mijn videocamera om nationaal dan wel te verstaan iets te kunnen beteken.

Uitmuntend werk van jou alle respect en bedankt voor je reactie veel succes.

Groet Gio

Max zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.