dinsdag 23 december 2008

Het Russische fallussymbool (2)

De Boelava-raket gold (geldt?) als een van de voornaamste symbolen van de (nieuwe) militaire macht van Rusland. We zijn inmiddels ruim twee jaar verder, maar het impotente ding wil nog altijd niet luisteren naar het gezag. Boelava is deze keer te vroeg tot ontlading gekomen.

Ben benieuwd of de Amerikanen het in hun broek doen. Medvedev zei eerder deze maand immers nog maar eens dat de Boelava hét antwoord is op het geplande Amerikaanse raketschild...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou ja gelukkig maar dat ze er in rusland nog niet veel van "bakken".
dan hoeven we ons ook niet druk te maken over de wapenleverancies aan Iran. Maar dat het in Rusland een zooitje aan het worden is zie je al dat ze hun gelijk willen laten betalen door Wit rusland ... die alleen een krediet krijgt als ze mee instemmen voor de autonomie van abchasie en ossetie.

Anoniem zei

Hey, anoniem!
Ik weet niet of je het weet, maar Rusland geeft niet alleen geen krediet aan Wit-Rusland vanwege het door jou aangehaalde gelijk!, maar ook vanwege de gas-leverancies.
Dat ze volgens jou hun gelijk krijgen via een abchasie, is natuurlijk onzin, ze willen alleen de juiste prijs voor de geleverde energie.
En dat ze er niet veel van bakken, dat valt wel mee, ik denk dat Amerika wel degelijk rekening houdt met Rusland, en dat zij deze staat wel degelijk in de gaten houden om te voorkomen om niet voor schut gezet te worden.
Tenslotte hebben zij het overzicht op het westen!
Ik denk niet dat jij veel kijk hebt op de macht van Rusland!

Toch groeten vanuit Moskou!

Anoniem zei

Ik denk wel zeker veel van de politiek in rusland te begrijpen.
waarom word sinds vandaag het gas aan wit-rusland geleverd voor de helft voor van de normale prijs.
of denk je dat rusland dat zomaar doet.
En als je een uur geleden geluisterd had naar de rus Tv en hebt het gesprek gezien van de rus president waarin alleen maar vage antwoorden kwamen op de vragen van rus journalisten, en hij deed alsof de crisis niets voorstelde in rusland. ik was vorige week in volgograd en heb de mensen op straat gesproken.... toestanden als 10 jaar geleden... salarissen worden niet betaald, ontslagen... politici (plaatselijke die verduisteren) en maar blijven ontkennen. Rusland zo als we het altijd kenden ... houdt de mensen dom en de jaknikkers in het kremlin doen wel mee.
Desalnietemin fijne dagen .

Anoniem zei

Thanks for your valuable information.

It was really of use to me.

Chenna

www.usjobcareer.com

The No.1 Job and Career Search Portal

lenen bkr zei

En we gaan weer een soort van koude oorlog in. Wanneer gaan we met z'n allen inzien dat we ook vreedzaam kunnen leven op deze planeet?

Bert zei

Het is wel erg rustig op deze blog.... Iemand enig idee of Remco nog bestaat, gezond is, kan schrijven etc.???

Max zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.