dinsdag 3 juni 2008

Oom agent is moe



Arme oom agent. Het lijkt me dat hij te lang én te diep in het glaasje heeft gekeken. En dat gevoel komt me bekend voor na een paar dagen diep in de provincie...

Ook deze oom agent was nogal moe.

2 opmerkingen:

Pure_BY zei

Ik heb, denk ik, een paar jaar lang uw blog gelezen, en nooit werden er zo veel nutteloze posts op geplaatst als tegenwoordig.
De concentratie van al die filmpjes, anekdotes, raad-de-plaatjes en dergelijke v.s. echt interessante en exclusieve informatie (waar een goede journalist niet tekort aan kan hebben) schijnt respectievelijk 99:1 te zijn.

Dat soort dingetjes zijn wel leuk en grappig natuurlijk, maar als ik een subscriber ben voor een blog van een journalist, verwacht ik tenminste ook goede interessante artikelen met информацией для размышления, en niet alleen content die ik elke dag van websites als fishki.net kan halen.

Of u moet beginnen met regelmatig foto's van mooie russische (het liefst topless) meisjes posten; dat zou uw blog misschien nog net interessant genoeg houden, om een subscriber te blijven.

S.v.p., не воспринимайте это как «угрозу»; просто когда я решился отписаться,, я, как ваш постоянный читатель, посчитал своим долгом дать вам feedback, что именно меня на это толкнуло.

Remco Reiding zei

U heeft een punt: dit blog is steeds meer de verstrooiende kant opgegaan. Anderzijds heeft dit bloh nooit de pretentie gehad zuivere journalistiek te beoefenen.

Eerlijk gezegd zou ik het liefste een blog maken dat zowel verstrooiend als inhoudelijk veel te bieden heeft, dat dus beter in balans is, zoals aanvankelijk het geval was. Maar andere werkomstandigheden (laten we ze maar bezuinigingen noemen) betekenen dat ik minder tijd heb voor een inhoudelijk blog en bovendien zuinig moet zijn met de verspreiding van kwalitatieve informatie.

Ik hoop desalniettemin tegemoet te komen aan uw wensen (meer interessante informatie, niet de wens van meer vrouwelijk schoon).

Hopelijk biedt deze uitleg meer begrip voor de situatie, al kan ik me voorstellen dat dit geen reden is subscriber te blijven.

Remco