maandag 26 maart 2007

Ons werk

Voor de liefhebbers: onder meer hier en hier vind je mijn persoonlijk getinte verhaal over de verboden mars van tegenstanders in Nizjni Novgorod en hier dat van collega Jelle Brandt Corstius. Hij werd ook op de gevoelige plaat gezet (achterin bij het raampje), nog voordat ik in hetzelfde ME-busje belandde en brullende ME'ers ons bevolen de handen achter ons hoofd te doen. (Op het moment van de foto waren ze nog druk met het oppakken van andere journalisten.)

4 opmerkingen:

mariobouwmans@yahoo.com zei

Beste Remco,


De weg naar echte democratie duurt nog lang voor Poetin en zijn knokploegen als ze zo met hoeders van het vrije woord omgaan. Ik hoop dat de zwellinkjes je niet te veel last bezorgen.
Keep up the good work, zou ik willen zeggen.
Mario Bouwmans
adjunct hoofdredacteur Eindhovens Dagblad

Remco Reiding zei

Dank voor je reactie, Mario! Altijd fijn om wat te horen, want je staat er hier uiteindelijk toch maar mooi in je eentje voor.

Als je optimist bent, dan kun je zeggen dat Rusland een omweg naar democratie neemt, maar het Kremlin lijkt mijns inziens meer op een spookrijder. En je weet wat ze van optimisten zeggen: dat zijn slecht geïnformeerde pessimisten. ;-)

Anoniem zei

Ha Rem,

Zojuist viel je naam op radio 1 ivm klappen van de russische pliesie op (o.a.) jou en Peter d'Hamecourt, die erover mocht vertellen. Zijn ze nou helemaal gek gworden? Hoe gaat het met je?

Liefs uit een zonnig Nederland...
Tiets

Gryts zei

Interessante advertentie overigens, zo direct onder dat stuk van Jelle...

Dat gezellige barretje, dat leuke wijkje... hadden we anders nooit ontdekt. Bruisende wereldsteden.