donderdag 11 januari 2007

Hoeren en nikkelplayboy

Ook de Russische jetset zit niet stil. In Courchevel, een favoriete verblijfplaats van Russische oligarchen, mag Michail Prochorov zijn rol in een prostitutieschandaal uitleggen aan de Franse politie. Hij zou betrokken zijn bij een internationaal prostitutienetwerk bestaande uit rijke klanten en luxueuze hoeren. Tsja, als je 6,4 miljard dollar te besteden hebt, dan neem je geen genoegen met een heroïnehoertje van de tippelzone.

Prochorov is in het dagelijks leven algemeen directeur van de Russische mijngigant Norilsk Nikkel. Als zodanig behoort hij volgens Forbes tot de tophonderd van rijkste mensen ter wereld.

Prochorov is - dames opgelet - nog altijd vrijgezel. Hij staat bekend als een ware playboy:

Prokhorov is single en staat bekend als een extravagante playboy. Aan de Franse Rivièra, waar hij vaak te vinden is, geeft hij regelmatig exclusieve en peperdure feesten die doorgaan tot in de late of juist vroege uurtjes.
Maar The Times schrijft dat hij zijn fijne leven gaat opgeven zodra hij 42 wordt. Dat is - dames opgelet - dit jaar! Misschien komt Prochorov in de Franse gevangenis een geschikte partner tegen...

3 opmerkingen:

coen van zwol zei

Overigens vrij belachelijk. Waarom mag ie geen hoeren uitnodigen? Is dat verboden in Frankrijk??????????

Remco Reiding zei

Uitnodigen in zijn vakantiehuisje mag wel, maar uitnodigen naar Frankrijk te gaan om er illegaal te verblijven en (gedwongen?) als hoer te werken niet. Hij zal toch wel iets hebben gedaan dat niet volgens de regels is?

Maar het blijft een merkwaardige zaak. Waarom zou iemand die 6,4 miljard dollar heeft zich inlaten met een prostitutienetwerk, behalve dan voor een verzetje met een van de werknemers?

esther gotink zei

Ex-premier William Gladstone liet zich ook in met het prostitutienetwerk, zonder verzetjes met werknemers te wensen... Hij ging de straat op of nodigde hoeren uit op zijn kamer, om ze serieuze lezingen te geven over hun zonden.

Wie weet is Prochorov ook wel een missionaris in de dop! :-)