donderdag 10 augustus 2006

Abchazië (3) - Heel oud worden

Zaoer is voetbaltrainer, journalist, vice-burgemeester en vooral een groot prater. Als zijn genen hun werk doen, dan is het leven van de zestiger nog maar net begonnen. De overgrootvader van Zaoer haalde een leeftijd van 153 jaar, zegt Zaoer, en blies toen zijn laatste adem uit. Hij trouwde voor het eerst toen hij 67 was en voor het laatst op 109-jarige leeftijd: met een 17-jarig meisje bij wie hij twee kinderen verwekte. Zegt Zaoer.

Zijn geheim? De combinatie van een zeeklimaat en de bergen, elke dag kort maar hard werken, lopen in de bergen, zelfgestookte drank nuttigen en zelf geplante tabak roken. Zegt Zaoer.

3 opmerkingen:

Natasha en Frans zei

Hë Remco, dat doen jullie lekker!
Denken wij dat jullie zwaar onder vuur hebben gelegen in Abchazië, blijken jullie gewoon even lekker in de Datsja van Stalin te vertoeven!;-)
Hebben jullie wat geleerd van dit verblijf?
Groeten aan Ira en Dima jongen!
Frans, Natasha en Pierre!

chris zei

Zaoer heeft wat teveel van zijn zelfgestooke rommel gedronken....Zeg ik!

Muumi zei

He, ik zie bij Klimov hele andere foto's en verhalen. Of hebben jullie hem in Sotsji achtergelaten om bij te komen ofzo? Of was er vanuit Sotsji gewoon niks te melden?

En anders ga je gewoon terug. Janoekovitsj schuift volgende week in Sotsji aan bij de top van de EvrAzES, de Europees-Aziatische Economische Gemeenschap.