maandag 3 juli 2006

Einde WK voor Ivanov (2)

Nog even Valentin Ivanov. Het programma Vesti Nedele van het Russische staatskanaal had nog een "reportage" over de beste scheidsrechter van het WK. Hierin mocht Ivanov vertellen dat hij zich nog steeds van geen kwaad bewust is. Hij had alleen rood kunnen geven voor de schop die Boulahrouz uitdeelde aan Christiano Ronaldo, "maar zo vroeg in de wedstrijd moet je dan honderd procent zeker van je zaak zijn". En dat was Ivanov niet, zoals wij allen 90 minuten hebben kunnen zien.

Overigens behoort mijn voorspelde finale (Duitsland - Portugal) nog steeds tot de mogelijkheden (met dank aan Peter Turel voor de illustraties):

6 opmerkingen:

eef zei

Finale Frankrijk - Duitsland (wint)

Remco zei

Dat is NU ook mijn vermoeden. Portugal heeft dit toernooi nooit echt overtuigend gespeeld en de ploeg is twee keer op rij erg diep gegaan.

Anderzijds: als alles meezit (en dat geldt toch wel voor Portugal), dan kun je wereldkampioen worden. En: kan Zidane nog zo'n briljante wedstrijd uit zijn schoenen toveren of blijft het bij een (helaas laatste) oprisping?

We zullen het zien...

(Overigens win ik sowieso de toto als Duitsland wereldkampioen wordt, maar dat terzijde.)

Anoniem zei

jammer. De Duiters verliezen. Daar gaat je poule.

eef zei

en we hebben het gezien! een heksenketel.
wat een moeilijke wedstrijd.
geklopt door Italië.... op de valreep. het verlies wordt geaccepteerd. Dat is het mooie van sport.

Anoniem zei

veel mooie dingen komen uit Italie.
12 miljoen heeft niet geholpen.

Remco zei

Tsja, daar gaat mijn poule inderdaad... Tenzij Portugal wereldkampioen wordt, want dat heeft niemand voorspeld. Maar ja, de Italianen waren beter en hebben het verdiend.