donderdag 29 juni 2006

Kusje van Poetin


Als nieuws slechts is wat mensen bezighoudt, dan zou ik me nu niet druk maken om de G8 Top, maar om een wandelingetje van president Vladimir Poetin. Het Russische journaal toonde beelden van Poetin die "spontaan" (sure, daarom was er zeker een cameraploeg...) een wandeling maakte over Ochotni Rjad. Moskovieten en toeristen keken verbijsterd toe hoe het staatshoofd voorbij kwam lopen.

Poetin hield stand bij een jongetje dat hij naar zijn naam vroeg. Hij gaf hem een aai over zijn bol en kuste zijn buik.

Vragen te over:
Waarom ging Poetin wandelen? Waarom mengde hij zich tussen het klootjesvolk? En - iets minder journalistiek, maar toch - waarom kust hij een jongetje op zijn buik?

Een imago-oppoetsbeurt? Is de verkiezingscampagne begonnen? Hebben de wandeling en de G8 Top iets met elkaar te maken? Of had Poetin het warm en besloot de ietwat saai ogende president eens wat geks te doen (Sure...).

Wat denken jullie ervan?

6 opmerkingen:

Bootsma zei

tsja... Lijkt een typisch geval van imago-building.

Bootsma zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ron zei

En dan onlangs nog moeilijk doen over een homoparade? :)

Anoniem zei

Dag jongen...m, we hadden deze post bijna tegelijkertijd zie ik..geloof niets van imagobuilding, alhans, lijkt me minder plausibel dat Poetin in zijn schema laat opnemen; 11.15 - kinderbuikje slobberen. Hij was gewoon in een malle bui, i vsjo.

Anno Zijlstra zei

Het was Poetin helemal niet !-:)

Anoniem zei

Misschien is die nieuwe partij PNVD dan wat voor Poetin. Daar vinden ze dat soort dingen er normaal.