zaterdag 24 juni 2006

In het zonnetje

Als ik tijdens mijn vakantie in Nederland niet erg actief blog en dus niet zelf schrijf, dan moeten anderen maar over mij schrijven. Dat althans deed Muumi, die de loftrompet uit de kast haalde om uw prijswinnende Ruslandblogger nog eens in het zonnetje te zetten. Zie daarvoor Remco is een held (ahum) en Remco Reiding ontvangt prijs voor zoektocht nabestaanden.

Nou, dat is wel weer genoeg onbescheidenheid. Vanaf maandag weer een dagelijks blogbericht. Dan heeft u allen misschien weer belangstelling, omdat dan niet alleen mijn vakantie maar ook het WK voor Nederland voorbij is.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dit soms een poging een reactie uit te lokken?

Muumi zei

En Remco wint $10?

Olivier van Beemen zei

Ouwe profeet die je dr bent. Ik zet er tien dollar op in dat deze bijdrage geantidateerd is.

Remco zei

Anonymous: ik weet niet wat je bedoelt, maar een weblog is vaak een voortdurende poging reacties uit te lokken.

Muumi: mijn (inmiddels juiste) voorspelling levert me niets op behalve een paar punten voor mijn totootje. De tien dollar voor Timosjenko als nieuwe premier hoop ik wel binnenkort te innen, evenals alsnog mijn prijs voor de winnende voorspelling tijdens de verkiezingen in Wit-Rusland (een fles gedestilleerd).

Olivier: je kunt indien gewenst een kopie krijgen van mijn toto en een lijst met getuigen die mij voortdurend hebben horen beweren dat Nederland tegen Portugal komt te spelen en er dan uitvliegt (helaas).

Bootsma zei

Ik ben getuige. Remco heeft met dit soort zaken helaas te vaak gelijk. Wil je een poule winnen, vraag advies aan Reiding.