donderdag 6 april 2006

Neeskens

De Russische pers beschouwt de aanstelling van Guus Hiddink als bondscoach van Rusland als een afgesloten zaak. Niet Hiddink maar wie zijn assistenten worden, was gisteren het thema in de gezaghebbende sportkrant Sportexpress. Er zijn - "volgens Nederlandse collega's" - twee gegadigden: Johan Neeskens of Pim Verbeek.

Dat zal wel zo'n beetje zo zijn gegaan. Russische correspondent praat aan de koffietafel met Nederlandse journalisten:
Russische correspondent: ,,Als Hiddink komt, dan heeft hij ook een assistent nodig. Wie zou hij dan meenemen?''
Nederlandse sportjournalist 1: ,,Pim Verbeek misschien, want die was al eens assistent van Hiddink.''
Nederlandse sportjournalist 2: ,,Neeskens ook en die is vrij.''

Zie hier: een stukje in Sportexpress is geboren!

(Overigens vreest uw eigen correspondent dat het wel eens kan kloppen. Een eigen voorspelling: Hiddink en Neeskens gaan Rusland naar het EK 2008 leiden, met dank aan de Robben-achtige Arsjavin, die vervolgens in de zomer van 2008 van Zenit Sint-Petersburg verhuist naar PSV, waar Neeskens de nieuwe coach wordt.)

2 opmerkingen:

martijn zei

beste mr. reiding,

ik ben martijn lugten, zit in 5vwo en moet een geschiedenis po maken over de russische krijgsgevangenen welke in kamp amersfoort hebben gezeten. Toevallig kwam ik uw naam meerder malen tegen in archiefen en op de site van kamp amersfoort. Ik weet dat u onderzoek heeft gedaan naar deze krijgsgevangenen. Ik weet niet of u ons zou willen helpen bij ons onderzoek naar de krijgsgevangenen, ons kan vertellen of de namen en plaats van herkomst van de russen te vinden is, en als dat zo is kunt u ons dan vertellen waar deze te vinden zijn. Ik hoop dat u ons meer zou kunnen vertellen over de reden waarom de gevangenen naar kamp amersfoort werden gebracht en waar ze vandaan kwamen, en wat de duitsers met hen wilde
Het is misschien een beetje raar dat ik u zomaar schrijv terwijl dit adres gewoon van een site afgehaald is, maar ik hoop dat u ons zou kunnen en willen helpen. (zou u mij alstublieft willen mailen naar martijnlugten@hotmail.com, ik heb al twee mail adressen geprobeerd, maar die waren beide fout dus vandaar)

Groet martijn lugten.

Remco zei

Martijn,

Mail me via rreiding@gpd.nl.

Remco