woensdag 5 april 2006

Lente

De lente in Moskou is ingevallen en als in Moskou iets invalt, dan valt het ook goed in. De zon schijnt, de smeltende sneeuw zorgt voor plassen zo groot als meertjes en Tadzjiekse vrouwen verven de hekjes weer groen.

Binnenkort krijgen we de slanke lijfjes weer te zien: nog even en de vrouwen in het centrum gaan weer paraderen in hun korte rokjes. Ook onze vrienden hebben de strenge winter overleefd: de eerste ratten onder het flatgebouw waar wij kantoor houden, lieten vanmorgen hun vette lijfjes weer eens zien. Leve de lente, leve Moskou!

3 opmerkingen:

klimov zei

Hey, buddy

only you had supported me in my fucking way to Uglich. Thank you, man! I'll tale a bus from this shitty place and come to Moscow. Still. I planning be back, take my car and looking for murder, who killed tsarevich Dmitriy here :-) 400 years ago.

The best, yours loser.

Ron zei

Ik word toch wel wat jaloers! De lente is hier een heel klein beetje op gang en ik heb vernomen dat het volgende week in Moskou warmer is dan hier in Nederland! Amuseer je in elk geval!

Groeten,
Ron

Bootsma zei

ja, de rokjes die weer korter worden. De ratten die weer over straat schieten. De bloemen die weer opkomen en gaan bloeien. De biertjes die weer gedronken kunnen worden op de vele terrasjes... Lente. Ik heb er echt weer zin in. Hier wil het mar niet vlotten. 8 graden zegt mijn thermometer. Vannacht zelfs net onder het vriespunt. Hadden wij maar een landklimaat.