vrijdag 17 maart 2006

In Wit-Rusland (4) - kamer 1215

Ik ben zojuist verhuisd van kamer 1215 naar 1105. De receptioniste had mij de sleutel gegeven van een business room en niet van een single economy room. Zelfs vanuit Moskou kwamen panische berichten, want voor die hogere klasse had ik niet betaald. Of ik dus wilde bijbetalen. Ja, ammehoela, het is mijn fout niet dat ik in de verkeerde kamer wordt neergezet.

Nou ja, na een hoop gedoe, gebel en gediscussieer hebben we een compromis gesloten. Ik heb per direct het zakenparadijs van 1215 (ahum) verruild voor het nederige onderkomen van 1105.
Hoewel mij niets te verwijten valt, heb ik me uiteindelijk maar neergelegd bij de tien dollar die mij extra in rekening worden gebracht omdat ik één nacht in de luxe van 1215 heb geslapen. De dames bij de receptie waren gewoon te aardig, ze toonden te veel begrip. (,,U zou ons een groot plezier doen en voor ons veel problemen voorkomen, als u toch zelf die tien dollar wilt betalen.'')

Gek genoeg heb ik nu ineens twee bedden, hoewel allebei te klein. En in deze kamer hoef je tot mijn grote opluchting de oude telefoondraad niet te slopen om een internetverbinding te maken. Dus afgezien van de sovjetinrichting en de stank in de badkamer ben ik er eigenlijk op vooruit gegaan.

Nu lekker slapen in één van de twee kinderbedden. Tot morgen!

1 opmerking:

Johan zei

En? Gelukt?