dinsdag 24 januari 2006

Spionage (2)

Over Britse diplomaten die geheime informatie sturen en ontvangen via een nepsteen lees je hier of hier in de GPD-kranten. Tip: bij de tweede link (Brabants Dagblad*) staat ook de foto van de steen!

* Waarschijnlijk is eenmalige registratie vereist, maar dat is de moeite waard, want daarna kun je alle artikelen van zeven regionale kranten lezen.

5 opmerkingen:

Natasha en Frans zei

He Remco, dat is diezelfde steen waar ik afgelopen zomer, bijna mijn nek over brak!!!!!!!!!

Martijn zei

Heeft toch wel iets, die spionagewereld! Dan te bedenken dat er ergens een labararium is waar deze stenen en andere spionagegadgets worden bedacht en getest. Nu weet ik ook waarom 'Q' niet meespeelt in de nieuwste Bondfilm. Veel te druk..

Martijn.

Martijn zei

Leuke en vooral interessante weblog heb je trouwens! Ik ben heel benieuwd naar je werkzaamheden omtrent de Russische oorlogsslachtoffers. Lijkt mij heel boeiend.

Martijn.

Remco zei

Frans,

Had die steen maar opgeraapt, dan had je me een mooie primeur kunnen bezorgen. Ken je nog meer stenen die los zitten in Moskou?

Remco
http://rusland.blogspot.com

Remco zei

Martijn,

Dank voor je belangstelling! Geef het door, zou ik zeggen.
Over het Russisch Ereveld kun je het een en ander vinden door te googlen op mijn naam. Als je Russisch kan lezen, zou ik je nog een lijst links kunnen sturen. Maar dat heeft geen zin of wel?

Remco
http://rusland.blogspot.com