donderdag 14 augustus 2008

Oorlog (17) - Gruwelijk

Gruwelijke beelden van het incident waarbij Stan Storimans omkwam. Ik raad u aan alleen te kijken als u een sterke maag heeft.

(En om een enkele dommerik voor te zijn: dit is niet bedoeld als sensatie, maar om de verschrikkingen van een oorlog te laten zien en de omstandigheden van de dood van een collega op te helderen. De Russische vice-premier Sergej Ivanov suggereerde zoëven ook weer dat het wellicht helemaal geen beschieting was. Zijn medeleven of afschuw uitspreken, daar dacht hij niet aan.)

4 opmerkingen:

Natasha en Frans zei

Remco, het valt mij vreselijk zwaar om te vernemen dat ook jij tot die journalisten behoort die feiten met werkelijkheden verwisseld.
Ik had altijd een vreselijk hoge pet op met jouw gang van de berichtgeving, maar na dit bericht ben ik dus echt gaan twijfelen aan jouw integriteit op het gebied van de journalistiek,
Natuurlijk is het vreselijk dat een Nederlandse camaraman is omgekomen, maar om dan een filmpje te plaatsen van mensen die hier helemaal niets mee te maken hebben?????????????
Vertel de Nederlandse bevolking dan ook over het feit dat Georgïe een deel van Rusland aangevallen heeft.
Natuurlijk zal jij, als Hollander, antwoorden dat het geen Russische maar een Georgische provincie is,
maar dan luister je dus echt naar een president uit Amerika.
Jesus mensen, Georgië valt een provincie van Rusland binnen, en direkt is Moskou de agressor!
Zijn we dan objectief bezig????????????????????

Dank u voor de aandacht!!!!!!!!!!!!!

David Jan zei

Pardon, sinds wanneer is Zuid-Ossetië een provincie van Rusland?

Remco Reiding zei

Frans,

Fijn weer eens wat van je te horen, al begrijp ik werkelijk geen woord van jouw reactie. Hoezo heeft het filmpje niets te maken met het incident waarbij Storimans omkwam? Dit IS het incident waarbij hij omkwam. Je ziet in witte blouse een paar keer Jeroen Akkermans in beeld, de correspondent die bij Storimans was.

En Zuid-Ossetië een provincie van Rusland? Het moet niet gekker worden. Welke gebieden zijn dan nog meer van Rusland buiten zijn eigen landsgrenzen? De Baltische Staten? Polen? Het oostelijke deel van Duitsland? Nederland ook maar gelijk cadeau doen (voor zover Balkenende dat niet al heeft gedaan door energievriendschap te sluiten met Rusland)?

Sorry Frans. Het is dat ik je een leuke vent vind, maar anders had ik jouw reactie genegeerd.

Groet,
Remco

Anoniem zei

Beste N en F. Als je goed luistert naar de stemmen in het filmpje dan hoor je Akkermans ook nog wat zeggen tegen Storimans. De ellende druipt eraf.
HB