maandag 30 juni 2008

Oekraïne bijna klaar voor EK

Ik begrijp echt niets van dat gezeur over het EK voetbal van 2012. Polen en Oekraïne zouden een puinhoop maken van de voorbereidingen. Maar als je het mij vraagt, kan er prima gespeeld worden. Kijk maar naar de foto die Hayo maakte van het stadion in Odessa... (Scotland, here we come!)

3 opmerkingen:

SJK zei

Odessa is volgens mij een kleiner stadion dat (voorlopig) alleen nog reserve is. Grootste probleem zou de renovatie van het Olympisch Stadion in Kiev zijn en dat is juist het stadion waar de finale gepland is.
Meer op: http://rss.feedsportal.com/c/266/f/3492/s/15a0ffd/story01.htm

Remco Reiding zei

Inderdaad, maar toch...

Bootsma zei

Het stadion van Odessa is kleiner maar de stad wordt wel gezien als een van de speelsteden. Donetsk met net een nieuw stadion, modern en goed bereikbaar, is nog niet aangewezen als speelstad. Dat tot grote frutstratie van de geldschierer daar. Hij zegt, niet ten onrechte, dat Donetsk de zaken goed op orde heeft. Het Olympisch stadion in Kyiv is een grote bende. En wat te zeggen van vliegveld Borispol bij Kyiv. De Albert Heijn in Leeuwarden is groter dan dat vliegveld. Hoe moeten daar duizenden voetbalfans door de douane geholpen worden? Zonder een nieuwe grotere, modernere terminal is dat gewoon onmogelijk.