maandag 21 april 2008

Met wie doet Poetin het nou?


Poetin die bekent dat hij alle Russische meisjes wel lekker vindt en Berlusconi die doet alsof hij een journalist neerschiet. De twee staatshoofden lieten hun ware gezicht weer eens zien. En dat alles na een bericht van een Russische tabloid dat Vladimir Vladimirovitsj "het" doet met de 24-jarige ex-gymnaste Alina Kabajeva (zie foto voor hun favoriete standje).

Dat Poetin niet opgewonden raakt van die vormloze muts van een Ljoedmila met haar al even vormloze en afgrijselijke jurken, is geen verrassing. Maar het perskorps dacht toch te weten dat de aftredend president op kleine jongetjes viel. In de buikschrobbering van het jongetje Nikita zagen we een bevestiging. En nu krijgen we plots Lewinsky-achtige verhalen te horen. Onbegrijpelijk.

Ik begrijp evenmin dat Berlusconi en Poetin elkaar ontmoetten op Sardinië. Ik dacht dat de maffia altijd bijeen kwam op Sicilië.

1 opmerking:

jaap en lucie in rusland zei

Wat Putin niet ook 'n keer even 'gelinked' met ene Oxana Fedorova? Een agente van de Petersburgse militsia, nadat ze gekroond (en later onttroond) was tot Miss Universe 2002?