donderdag 22 november 2007

Hiddink, broedervolk en enorme ballen

De overwinning van Kroatië wordt door de Russische pers beschouwd als een gunst van een broedervolk. Over Mercedessen lees je weinig meer na verrassende zege op Wembley.

Waar je ook niets over leest, is dat Hiddink (foto Uefa) een beetje persoonlijke wraak nam op Engeland, dat hem als kandidaat zag om bondscoach te worden. Zijn naam stond op een lijstje. Hiddink vond dat hij voldoende had bewezen om niet nog eens door de molen van beslissingen, commissies en deskundigen heen te moeten gaan. Ja of nee. Het werd nee, het werd Rusland en het werd Rusland naar het EK en Engeland niet. (Gniffel, gniffel.)

De nieuwe bondscoach van de Britten - McClaren is ontslagen - moet volgens de pers overigens een olifantenhuid hebben en enorme, enorme ballen. Geen idee of Hiddink aan die voorwaarden voldoet.

Update: Fedoen belooft dat hij zijn belofte nakomt: alle doelpuntenmakers en Spartak-goalie Pletikosa krijgen een Mercedes. (Of ze 'm accepteren is een tweede...)

1 opmerking:

Agram zei

Het lijkt erop dat die Mercedessen in Rusland blijven. Bovendien spelen veel van "onze" jongens voor grote buitenlandse clubs en hebben al een Mercedes... Fedun kan ze beter uitnodigen voor de Miljardairsbeurs, die nu geloof ik in Moskou wordt gehouden, en ze iets laten uitkiezen.