donderdag 22 februari 2007

Bitchology

Nadat ik de mannen als erotisch wezen had geportretteerd (zie stripbars voor vrouwen), was het wel zo eerlijk de dames ook als zodanig te presenteren. Dat was niet moeilijk tijdens de psychologielessen van Vladimir Rakovski. Hij geeft les in bitchology en leert het zwakke geslacht (ahum) mannen te manipuleren door met de heupen te wiegen en met de borsten te pronken.

Rakovski probeert succesvolle zakenvrouwen en andere manwijven hun vrouwelijke kant te gebruiken. Hij trekt ook veel meisjes die een rijke man aan de haak willen slaan. Want daar gaat het om: een zo goed mogelijke partner zien te vinden.

Eerlijk is eerlijk: het werkt. We werden ontvangen door een niet al te aantrekkelijke dame, maar haar priemende blik, aanhoudende glimlach en wiegende heupen trokken wel de aandacht. Had zij, assistente van Rakovski, soms zelf ook les gekregen? Ja dus.

Dat wordt dus uitkijken geblazen voor Russische mannen, als de bitches van Rakovski worden losgelaten op straat...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

het paradijs voor de vrijgezelle man

Dynamo zei

"A smart woman gets what she wants by pretending to be weak"
Aldus de site (erg leuk).
Laat ik nou denken dat ze dat altijd al deden. maar de woman's lib periode is aan vele russische vrouwen blijkbaar voorbij gegaan.
Wat een ontdekking. Met geld kun je toch alles krijgen, dus ook vrouwen en niet alleen russische.
Ja, de tijd van echte liefde ligt ver achter ons.
keep on going Rem.
do svidanya,
Ben

Remco zei

Inderdaad, de emancipatie is aan Russinnen voorbij gegaan. Een feminist staat hier zo'n beetje gelijk aan een lesbienne.