dinsdag 28 februari 2006

De Kanaries komen!

Eindelijk goed voetbal in Rusland! De wereldkampioen komt bij ons op bezoek. In het stadion van Lokomotiv gaan Ronaldo, Roberto Carlos, Kaka en al die andere baltovenaars ons morgen verwennen. Nou ja, dat hopen we. Ronaldinho is vanwege een blessure helaas niet van de partij.

Waarom de Kanaries in februari uitgerekend in Moskou aankloppen voor een oefeninterland? Het is me een raadsel. Hopelijk verwarmen ze met hun mooie voetbal niet alleen onze harten maar ook het veld. Ik nam er vanmiddag een kijkje en hoewel alle sneeuw was opgeruimd, zag het geheel er nogal bruin en drassig uit. Gras groeit maar moeilijk bij -30.

De temperatuur is hier alweer een stuk gestegen, maar morgen krijgen we ongetwijfeld een parade van maillots en handschoentjes die de duur betaalde vedetten moeten beschermen tegen de onmenselijke Russische kou.

Ik heb in elk geval een kaartje weten te bemachtigen. Zo moeilijk was dat niet, want er stond niet eens een rij. Toch waren er al 13.000 kaartjes verkocht, zei de dame achter de kassa. Maar helemaal precies wist ze het niet, want de computer was uitgevallen...

3 opmerkingen:

Hayo zei

Laat die Russen er maar een aantal flink onder het gras stoppen. Hebben we er straks bij dat feest in Duitsland geen last meer van.

Anoniem zei

Nou ja, wie was het eerste! iK UITERAARD
!~!!!1111


JE SUPERIEUR
COEN VAN ZWOL

Remco zei

Ik dacht: laat ik jou ook eens de eer gunnen om iets als eerste te melden en uit te werken, hoef je het niet van mij over te nemen. ;-)

Gelukkig hebben we allebei wat anders kunnen melden, al plaats ik straks misschien ook nog een fotootje van die lijnentrekkers.