woensdag 21 december 2005

Enkele reis Siberië?

De dood of de gladiolen. Zullen allerlei buitenlandse organisaties werkzaam blijven in Rusland of niet? Vandaag buigt het Russische parlement, de Doema, zich voor de tweede keer over een wetsvoorstel met grote consequenties voor NGO's, niet-gouvernementele organisaties zoals mensenrechten- en milieugroeperingen.

De kans is groot dat de NGO's vele restricties worden opgelegd. Dat zou een zoveelste stap terug zijn, als tenminste het beoogde eindstation democratie is. Ik vond deze cartoon daarover aardig.

5 opmerkingen:

Olivier van Beemen zei

Zo, goed bezig ben je. Goed ook van die poll (daarmee bind je de lezers...)

jaap en lucie in rusland zei

eens met de vorige spreker, maar ook...ben benieuwd hoe het verder gaat, er is wat mij betreft een groot verschil tussen wat de televisie brengt en wat er gebeurt en wat ik zelf beleef, vandaag baggeren door de sneeuw vroeg donker, partner laat thuis...mooi leven in deze stad

jaap en lucie in rusland zei

Remco succes

Remco zei

Dank voor je reactie, Jaap. Hopelijk is het via dit weblog makkelijker wat meer van het echte Rusland en het leven hier te vermelden. Blijf het volgen. En ja, het leven hier is verrukkelijk!

niels zei

Mooie site Remco! Leuk dat ik zo een beetje op de hoogte kan blijven van je belevenissen. Ik wens je alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vanuit Nederland. De groeten aan je gezin. Groetjes Niels