zondag 18 december 2005

Een nieuw begin

Journalisten kijken doorgaans nogal sceptisch naar het fenomeen weblogs en andere noviteiten. Volgens collega Henk Blanken zijn ze zelfs vaak "instinctief vijandig".
Als journalist kun je natuurlijk blijven mopperen op dalende oplages die in schril contrast staan met success stories als bloggen. Je kunt ook mee gaan doen. Nou, dat ga ik bij deze maar eens proberen.
Wat kun je hier vinden?
Aangezien ik werkzaam ben als correspondent in Moskou - voor de Geassocieerde Pers Diensten (GPD; de regionale kranten), BNR Nieuwsradio en De Journalist - kun je geregeld nieuwtjes en opvallende berichten over én eigen ervaringen uit Rusland en omringende landen verwachten.
En omdat ik al zeven jaar nabestaanden van in Nederland begraven sovjetsoldaten probeer op te sporen, kun je hier ook de laatste resultaten van mijn onderzoek aantreffen.
Verder? We zullen wel zien.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Remco,

wat een mooi initiatief zeg!
Zo zijn we vast nog sneller op de hoogte van wat daar in Rusland eo. speelt. Ziet er mooi uit ook met die foto, ik zou willen pleiten voor meer sfeerbeelden uit Rusland, dat zien we zo weinig, en ik heb net eigen ogen gezien dat er veel mooie plekken zijn.
Ik ben iig een vaste kijker op je 'blog'. Veel succes ermee!

Olivier van Beemen zei

Hee Remco

Ik sluit me helemaal bij het anoniempje aan. Veel kleine verhaaltjes en sfeerbeelden uit Rusland en je hebt een tweede vaste lezer!

Jij ook veel succes.

Anoniem zei

Hi Olivier!
Ik ben het anoniempje van Remco's Blog, ik zag net jouw 'blogspot'nadat Remco zei dat je ook een reactie gaf!
Hartstikke mooi wat je hebt gedaan, ik heb nog niet alles gelezen maar dat ga ik zeker doen. Succes met alles wat je doet!
Annemiek Littlejohn

Anoniem zei

zo blijf je anoniem Annemiek, als je je naam niet ergens bovenin invult.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Annemiek zei

Ow pff sorry, nu gaat het goed, evenals alle nieuwe berichten die ik kan lezen, het belooft nog wat!

Anoniem zei

Beste Remco,
Mijn welgemeende complimenten voor deze aardige, interessante en vlot geschreven weblog!
Peter de Haan. Leeuwarden